Livet i Svenska Kyrkan

Om det som gör församlingen vardagshel och söndagsglad

Martin Garlöv kommentarer

Kommentarplank (13 kommentarer)

Du måste vara medlem i Livet i Svenska Kyrkan för att lägga till kommentarer!

Gå med i Livet i Svenska Kyrkan

Klockan 18.04 den 5 September 2010, Ragnhild Greek sade ...
tack för välkomnandet!
här är kyrkan tynande, men nyss har församlingen kallats till ett möte med planering av gudstjänster à la Allhelgonak:an i Sthlm. Vi tror på det!

Event för kalendern: 21 sept "Fred-detta vill kyrkorna i Sverige". Ti 21 sept kl 15-17 i S:ta Eugenia med Alice Bah, Maj Britt Theorin m fl. Ekumen fredsgdtj kl 18.
Klockan 12.40 den 19 Augusti 2010, Tomas Kindahl sade ...
Hejsan Martin och tack för välkomnandet på min sida (http://lifeinthechurchofsweden.ning.com/profile/TomasKindahl) – jo det var jag som lade in inlägg på Kyrkans tidning, i huvudsak med inriktning på inbördes förståelse, och att vi måste engagera oss aktivt i kyrkan nu när dess ekonomiska förhållanden förändras. Jag ser medlemskapet i Livet i Svenska Kyrkan som ett sätt att knyta inomkyrkliga kontakter som på längre sikt kan stärka sammanhållningen och stödja Kyrkans arbete i samhället. Jag kommer naturligtvis att vara litet aktiv med inlägg, reflektioner, förslag och allmän information om vad vi gör lokalt i Skäggetorp i Linköping för detta ändamål.
Klockan 15.21 den 23 Juni 2010, Per-Olof Pelle Svedberg sade ...
Man tackar mycket att ta in såhär direkt men detta är mer arbetsrelaterat tror jag än FB. Fick just besked om att jag är antagen till en svåråtkomlig kurs för Präster o Diakoner Kyrka -Polis i samverkan.
Klockan 18.12 den 11 Juni 2010, Maria Oldeberg-Huusko sade ...
Hej! Tack för välkomstord. Det ska bli spännande att följa och läsa det som kommer finnas på den här platsen!
Klockan 22.30 den 21 April 2010, Johan N sade ...
Hm... Känns inte helt optimalt. Om jag tex blir nyfiken på en diskussion mellan Martin & Gunilla, så kan jag inte följa den utan att hoppa mellan era sidor? Renodling, ja. Kommunikation, nej. Ska man alltså sträva efter att föra diskussioner i forumet?
Klockan 10.36 den 19 April 2010, Gunilla Leffler sade ...
Hej Martin!
Nya ytor är alltid spännande. Sedan gäller det att försöka lista ut vilka man ska lägga sin tid på, när tiden är begränsad. Har jag förstått rätt att det här är en "inomkyrklig" community, även om man inte kan sätta gränser för vad som är inomkyrklig eller ej, men en plats där man kan vara lite mer intern om man vill? Min inbjudare skrev något om att man här kan visa kyrkans positiva sidor - är tanken just att lyfta allt som är bra i kyrkan, eller är det fritt att använda det hur man vill? (nej, jag tänkte inte sitta och racka ned på något just nu, men ibland kan man önska sig just en internare plats att få göra det på..., och skona den vidare offentligheten från det. Men detta är kanske platsen dit man ska gå för att bli upplyft istället?)
Klockan 13.57 den 16 April 2010, Kent Kvist sade ...
Martin!
Kan inte annat än beundra och uppskatta ditt engagemng
Klockan 22.12 den 15 April 2010, Johan N sade ...
Kul att få användning för sitt Ningkonto (har haft ett konto länge, utan att använda det) Bra initiativ med sidan!
Klockan 22.01 den 1 Mars 2010, Maria Lagerman sade ...
läste nog lite snabbt vid registreringen (som vanligt) men väntade faktiskt på ett MAIL som bekräftade registreringen... funderade något när det skulle komma tills jag skulle öppna en ny flik i webbläsaren nu och hamnade här... inte osannolikt jag kan bidra med något framöver:-)
Klockan 15.15 den 26 Februari 2010, Mikael Hirsch sade ...
Hej! Spännande initiativ, ska trots usel vana vid datorn göra ett försök att delta i Livet i Svenska kyrkan.. Pax et Bonum/Mikael
Klockan 18.04 den 23 Februari 2010, Anne Garlöv sade ...
Vi berättar för våra vänner om den här möjligheten att delge upplevelser och erfarenheter. I går hörde vi en föreläsning med kunskap och engagemang. Biskop Jonas Jonson talade om ekumeinken som en fredsrörelse. Örebro Nikolai församling startade därmed en serie kvällar med fördjupning och utblickar. Vi kände oss hoppfyllda.
Klockan 11.24 den 23 Februari 2010, Henrik Betnér sade ...
Tog tre veckor från registrering till att jag kan komma tillbaka och börja undersöka. Blir spännande. Jag gillar alla försök att skapa engagemang nerifrån och upp!
Klockan 10.56 den 23 Januari 2010, Fredrik Hedlund sade ...
Intressant att se vad detta kan bli. Spännande initiativ, igen:)

Det händer så mycket bra i Svenska Kyrkans församlingar. Överallt och hela tiden. Om vi hjälps åt så kan allt fler ana bredden och djupet.

© 2018   Created by Martin Garlöv.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor